Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η imonline δημιουργός της νέας ιστοσελίδας του Εργοτέλη ergotelis.gr


Στο Lato Boutique Hotel, στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων παιχτών, του προπονητή και της νέας φανέλας της ΠΑΕ, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη νέα ιστοσελίδα της ΠΑΕ Εργοτέλης στα ΜΜΕ. 
Όπως έγραψε η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της:

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της συνεργασίας με την εταιρεία Πληροφορικής IMONLINE, η οποία επιμελήθηκε τη νέα ιστοσελίδα της ομάδας μας. Τον ιδιοκτήτη της εταιρείας IMONLINE, Μανώλη Βαρούχα, παρουσίασε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ, Λουδοβίκος Ορφανός, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συνεργασία την εταιρεία IWOXS.
Ο κ. Γιάννης Δασκαλάκης ευχαρίστησε τον Μανώλη Βαρούχα, για την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας του Εργοτέλη και καλωσόρισε το νέο συνεργάτη στην οικογένεια του Συλλόγου μας.
Ο Μανώλης Βαρούχας από την πλευρά του, δήλωσε: «Είναι τιμή και χαρά μου να συνεργάζομαι με τον Εργοτέλη. Η κατασκευή της νέας ιστοσελίδας του Εργοτέλη ήταν ένα δύσκολο έργο που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Φροντίσαμε να παρουσιάσουμε όλη την οικογένεια του Εργοτέλη και όχι μόνο την ΠΑΕ. Έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από το μηδέν. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί αιχμή τεχνολογίας και είναι responsive για να είναι ορατή  σε συσκευές κινητών τηλεφώνων και τάμπλετ. Τέλος η ΠΑΕ θα έχει για πρώτη φορά επίσημη σελίδα στο facebook».
 



Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες με την ΠΑΕ και την εταιρεία Grelia.


Δείτε σε βίντεο την παρουσίαση της ιστοσελίδας