Πλουμή - Παραγιουδάκης

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 360 - Έκθεση βιβλίου στην πλατεία Ελευθερίας


Για μία ακόμη φορά ο Δήμος Ηρακλείου δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης μας να απολαύσουν τη βόλτα τους στην Πλατεία Ελευθερίας, συντροφιά με αμέτρητα βιβλία.
Η έκθεση βιβλίου στο κέντρο του Ηρακλείου θα διαρκέσει έως τις 4 Αυγούστου 2016 και μας καλεί να ταξιδεύσουμε στη γνώση!



Η έκθεση φέτος παρουσιάζει μεγάλο αριθμό περιπτέρων και κατά συνέπεια μεγάλη ποικιλία σε βιβλία, καλύπτοντας έτσι όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. 


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσεγγίσαμε το μοναδικό περίπτερο με παλιές εκδόσεις βιβλίων το οποίο ανήκει στο “Σύλλογο Παλαιών και Νέων Βιβλίων Περιφέρειας Ηρακλείου”, με πρόεδρο τον κ. Ευστάθιο Κ. Σπαντιδάκη – Ιστορικό Ερευνητή και απαρτίζει 30 μέλη. Ο κ. Σπαντιδάκης είναι επίσης ο ιδιοκτήτης του καταστήματος “Ιστορία” (Αντικερί), είναι χρόνια συλλέκτης και γνώστης του αντικειμένου.
Στο συγκεκριμένο περίπτερο μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι στην ιστορία του τόπου μας, μέσα από τα συλλεκτικά βιβλία, τα περιοδικά και τα ιστορικά ντοκουμέντα.
Αν είστε συλλέκτης σπάνιων εκδόσεων, αν θέλετε να αποκτήσετε ένα ιδιαίτερο βιβλίο ή αν απλά σας αρέσει η μυρωδιά του παλιού βιβλίου επισκεφτείτε την έκθεση και γνωρίστε από κοντά υπέροχα βιβλία που αντέχουν στο χρόνο.