Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εποικοδομητική συνάντηση Δήμου Ηρακλείου – Ο.Λ.Η. για την χερσαία ζώνη


Εποικοδομητική χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και την δεύτερη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απόλλωνα Φιλιππή, με αντικείμενο την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στον Δήμο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στον Ο.Λ.Η., διήρκεσε δυόμιση και πλέον ώρες και παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας κ. Γιάννης Ρασουλης, Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη, η αντιπρόεδρος του Ο.Λ.Η. κ. Αγγέλα Σμυρνάκη, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και του Ο.Λ.Η, καθώς και – μετά από πρόσκληση του Δημάρχου - ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» κ. Βαγγέλης Σισαμάκης και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Ενεργοί Πολίτες» κ. Ηλίας Λυγερός και «Άμεση Δημοκρατία» κ. Μόνα Αμανατίδου.



Θα ακολουθήσει τρίτη συνάντηση, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, αφού πρώτα γνωμοδοτήσουν επί των νομικών και των τεχνικών ζητημάτων που ετέθησαν τα αρμόδια στελέχη του Δήμου και του Ο.Λ.Η. .