Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εντονες αντιδράσεις από το "απαγορευτικό" ενημέρωσης σε ΠΑΓΝΗ - Βενιζέλειο


«Θύελλα» αντιδράσεων προκαλεί το έγγραφο που απέστειλε η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου σε όλους τους διευθυντές υπηρεσιών, κλινικών και τμημάτων των νοσοκομείων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», και απαγορεύει την οποιαδήποτε παραχώρηση συνέντευξης σε ΜΜΕ, επικαλούμενη φαινόμενα απευθείας επικοινωνίας του προσωπικού με ΜΜΕ ή άλλες υπηρεσίες. 



Στο έγγραφο αναφέρεται ρητά ότι: «Επειδή έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα απευθείας επικοινωνίας του προσωπικού με ΜΜΕ ή άλλες υπηρεσίες, σας υπενθυμίζουμε ότι αρμόδια για κάθε θέμα επικοινωνίας είναι η Διοίκηση του Νοσοκομείου, εκτός και αν δοθεί εξουσιοδότηση. Αποστολή εγγράφων σε άλλες υπηρεσίες θα διαβιβάζονται μόνο από τη Διοίκηση». 

Με δηλώσεις τους στο «Ράδιο Κρήτη» και τον Μανώλη Αργυράκη, τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, Γιώργος Κωστάκης όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Βρύσαλης, εξέφρασαν την κατηγορηματική αντίθεσή τους σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης. Ο κ. Κωστάκης μάλιστα, επισήμανε δε ότι πρόκειται για ένα λάθος που η διοίκηση θα πρέπει να διορθώσει.



klik ekriti.gr