Πλουμή - Παραγιουδάκης

Σαββατοκύριακο με παγωνιά στην Κρήτη - Χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα - Δείτε τους χάρτες πρόγνωσης


Δείτε τους χάρτες πρόγνωσης των Μετεωκρητών για το τριήμερο, μέχρι και την Κυριακή. Σύμφωνα με την πρόγνωση, την Κυριακή θα χιονίσει στην Κρήτη ακόμα και σε περιοχές με υψόμετρο 100- 200 μέτρων.

Δείτε επίσης την πρόγνωση μέχρι και την Τρίτη

Θεοφάνεια μέχρι το μεσημέρι



Σταδιακά οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες θα επεκταθούν ανατολικότερα! Προσοχή! Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ οι άνεμοι πρόσκαιρα σε ριπές θα αγγίζουν και τα 9-10 μποφόρ!



Θεοφάνεια μετά το μεσημέρι



Κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι πολύ έντονα! Οι άνεμοι προς το απόγευμα θα έχουν την τάση να στραφούν σε πιο δυτικούς από το νομό Χανίων, (πιθανές χαλαζοπτώσεις)

Θεοφάνεια βράδυ



Θα υπάρχουν και διαστήματα με ανοίγματα, περισσότερα στα ανατολικά-νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι σταδιακά θα στραφούν σε πιο δυτικούς που μονο σε κάποια παραθαλάσσια θα αγγίζουν τα 7 μποφόρ!



Σάββατο



Πιο άστατος ο καιρός στα νότια νοτιοανατολικά. Όσο θα βαδίζουμε προς το απόγευμα τα υψόμετρα των χιονοπτώσεων θα κατεβαίνουν. Οι άνεμοι το βράδυ θα στραφούν σε πιο βόρειους και θα ενισχυθούν λίγο.



Κυριακή



Στα παραθαλάσσια χιονόνερο ή χιονοχάλαζο (μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρη χιονόπτωση). Στα νότια κυρίως θα υπάρχουν ανοίγματα τοπικά. Χιονοπτώσεις από τα 200-300 πρόσκαιρα ίσως και 100μ!