Πλουμή - Παραγιουδάκης

Κρήτη: Προβλήματα από τον χιονιά - Κλείνουν δρόμοι, κόβεται το ρεύμα!


Πυκνή είναι από το πρωί η χιονόπτωση σε χωριά του Ηρακλείου ενώ χιονίζει και μέσα στο Ηράκλειο. Στο Αλάγνι, σύμφωνα με μαρτυρία ακροατών του Ράδιο Κρήτη, υπάρχουν αρκετοί οδηγοί οι οποίοι παραμένουν αποκλεισμένοι από τα ξημερώματα.

Απαραίτητες είναι οι αντιολησθητικές αλυσίδες για τους οδηγούς που κινούνται από και προς χωριά του Ηρακλείου καθώς οι δρόμοι κλείνουν πολύ γρήγορα λόγω εξαιτίας της χιονόπτωσης. Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία των Δήμων και της Περιφέρειας.
Ο δρόμος από τη Μονή Μαλεβιζίου προς τα Ανώγεια έχει κλείσει.


Ασταμάτητη η χιονόπτωση

Στα Χανιά, ένα ζευγάρι παραμένει αποκλεισμένο από χθες το βράδυ στο Φαράγγι της Αγίας Ειρήνης με την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ να έχει στήσει επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους. 



Φωτογραφία από Βιομηχανική Περιοχή


Φωτογραφία από τη Μυρτιά

Προβλήματα ωσατόσο παρουσιάζονται και στην ηλεκτροδότηση με αρκετά σπίτια στο Hράκλειο αλλά και έξω από αυτό να παραμένουν στο σκοτάδι ενώ σε άλλα, η τάση του ρεύματος είναι μειωμένη με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να μην μπορούν να θέσουν σε λειτουργία ηλεκτρικές συσκευές για τη θέρμανσή τους.
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή των οδηγών και τους συμβουλεύουν να μην μετακινούνται αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος.




klik ekriti.gr