Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Πιάνου του Δήμου Ηρακλείου


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου το 2ο Φεστιβάλ Πιάνου του Δήμου Ηρακλείου. Η συναυλία «8 χέρια - 2 Πιάνα» έφερε στην σκηνή του κατάμεστου Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου τέσσερις εξαίρετους πιανίστες, τους Δημήτρη Καρύδη, Πέτρο Μόσχο, Μιχάλη Αγγελάκη και Νίκο Σταυλά, οι οποίοι ερμήνευσαν σε δυο πιάνα έργα των Smetana, Rachmaninoff, Liszt κ.α. και μάγεψαν το κοινό που τους καταχειροκρότησε!

Με την συναυλία αυτή ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο το φετινό πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ Πιάνου, το οποίο προσέφερε στους μουσικόφιλους της πόλης υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις από διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες.


«Όπως είχαμε πει από το ξεκίνημα του Φεστιβάλ, θέλαμε να είναι ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός για την πόλη και τον Δήμο μας. Πιστεύω ότι πετύχαμε αυτόν τον στόχο. Τώρα βάζουμε ακόμη έναν: Την επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερο και σταδιακά να καθιερωθεί ως πολιτιστικός θεσμός που θα συνεισφέρει ουσιωδώς στην προσπάθειά μας να καταστήσουμε το Ηράκλειο έναν προορισμό με ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης καθώς και τους Ηρακλειώτες που την αγκάλιασαν» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.