Πλουμή - Παραγιουδάκης

Γνωστός λυράρης της Κρήτης θύμα τροχαίου ατυχήματος


Τον χάρο με τα μάτια του είδε σήμερα, ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, ο γνωστός λυράρης Αντώνης Μαζοκοπάκης που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος.


Ο ίδιος επέβαινε με τη μηχανή του από τη λεωφόρο Δημοκρατίας κατευθυνόμενος προς το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Ξαφνικά στο ύψος του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου , ένα αυτοκίνητο με την ίδια κατεύθυνση πήγε να στρίψει δίχως πιθανότατα να έχει αντιληφθεί τη μηχανή του καλλιτέχνη που επιχειρούσε προσπέραση.

«Υπήρξε σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να εκσφενδονιστώ από τη μηχανή μου και από τη μία στιγμή στην άλλη να βρεθώ στο οδόστρωμα,» δηλώνει ο ίδιος και προσθέτει. «Ευτυχώς φορούσα κράνος το οποίο να σας πω ότι έσπασε ενώ εγώ τελικά την γλύτωσα ελαφριά.»

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σίγουρα αποδείχτηκε τυχερός καθώς εκτός από κάποιους μώλωπες στο πόδι δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν χρειάστηκε ούτε καν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.



Το σοκ βέβαια για τον ίδιο αλλά και την οδηγό του ιχ ήταν μεγάλο ενώ τόσο η μηχανή όσο και το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Πάντως όπως εξηγεί τη σημερινή ημέρα θα τη θυμάται για πολλούς λόγους και κάνει το σταυρό του που τελικά βγήκε αλώβητος από τη σφοδρή σύγκρουση.



Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη - klik neakriti.gr