Πλουμή - Παραγιουδάκης

Πλήθος κόσμου στην έκθεση ΟιΝοτέκα στις Γούβες


Με το σύνθημα " Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΣ" οι οινοποιοί της Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια, πραγματοποιούν την 10η έκθεση κρητικού κρασιού «ΟιΝοτικά», έως αύριο Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες.

Πιστοί στο ραντεβού τους, οι οινοποιοί του νησιού παρουσιάσουν με επιτυχία -παρουσία εκπροσώπων φορέων, επαγγελματιών και εκατοντάδων επισκεπτών-νέες και παλιές εσοδείες, από 29 οινοποιεία, μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης και πάνω από 500 ετικέτες Κρητικού κρασιού. Την σημαντικότητα της ποιότητας, προβολής, ανάδειξης και προώθησης στις Ελληνικές και ξένες αγορές των εκλεκτών. κρασιών αλλά και γενικότερα των Κρητικών προϊόντων, επισήμανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που επισκέφτηκε σήμερα την έκθεση. Ο Περιφερειάρχης παράλληλα τόνισε την στήριξη της Περιφέρειας, έδωσε συγχαρητήρια στου οργανωτές-συμμετέχοντες ενώ είχε συναντήσεις με παραγωγούς, επαγγελματίες εστίασης, εμπορίας κρασιών αλλά και οινόφιλους επισκέπτες.




Η Έκθεση "ΟιΝοτικά" που άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο θα διαρκέσει μέχρι αύριο Δευτέρα, περιλαμβάνει πολλές θεματικές εκδηλώσεις, όπως ενημέρωση, γευσιγνωσία, γαστρονομικά δρώμενα, Κρητική κουζίνα-διατροφή κ.α, ενώ την Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για επαγγελματίες.