Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εκδήλωση για νέες, πρωτοποριακές μεθόδους ομορφιάς και υγείας στο Ηράκλειο


Όταν λέμε «δέρμα του προσώπου», ειδικά όταν πρόκειται για το δέρμα των γυναικών, φανταζόμαστε την ομορφιά της και την ελαστικότητα, μοναδική λάμψη, απαλό και τρυφερό χρώμα, και απολύτως δε σκεφτόμαστε για τη δομή του.


Για να καταλάβουμε τι χρειάζεται το δέρμα μας, πώς να το υποστηρίξουμε και να αυξήσουμε την τόνωση του, θα πρέπει σαφώς να έχουμε τη γνώση της δομής του.



Οι περισσότεροι γνωρίζουν, ότι το πρόσωπο αντανακλά όχι μόνο τη μοίρα του ανθρώπου και του χαρακτήρα του, αλλά και δείχνει την κατάσταση της υγείας. Τυχόν προβλήματα στη λειτουργιά των οργάνων αμέσως αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο με τη μορφή των ρυτίδων, ερεθισμών, σπυριών κλπ.
Πολλές επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως η επιδερμίδα είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να κατανοήσουμε πολλά από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε.

Πολλοί από εμάς έχουμε την δυνατότητα να καταλάβουμε έναν άρρωστο άνθρωπο με την πρώτη ματιά. Όταν η επιδερμίδα ενός ατόμου φαίνεται κουρασμένη, ταλαιπωρημένη, ξερή με έλλειψη ενυδάτωσης, η ερεθισμένη σε κάποια σημεία αυτό είναι σημάδι πως κάτι στον οργανισμό μας δεν πάει καλά.



Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε Μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία, επαναστατική συνδυαστική συσκευή βιοσυντονιστικής θεραπείας και κβαντικής κοσμετολογίας «DEVITA COSMO» με την οποία προσεγγίζουμε και επιλύουμε με ένα ριζικά νέο τρόπο όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας και της εξωτερικής εμφάνισης του ανθρώπου, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στην 
«Καλλιγνώσια», Ηράκλειο, Αθηνάς 5.


Η συσκευή αναλαμβάνει την επαναφορά των οργάνων στην φυσιολογική τους λειτουργία και παράλληλα το Quantum αναλαμβάνει να εξαλείψει τις διάφορες ατέλειες που έχει δημιουργήσει στην επιδερμίδα η μη σωστή λειτουργία κάποιων από τα όργανα.

Ο συνδυασμός της ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας και παράλληλα της Quantum θεραπείας επιτυγχάνει άμεσα αποτελέσματα.



Σκεφτείτε τον εαυτό σας, την ομορφιά σας, την υγεία σας! Όλοι το αξίζετε!

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ τέσσερα ΔΩΡΑ (2 Κβαντικο λίφτινγκ «DeVita Cosmo», 2 εξπρές εξετάσεις της κατάστασης υγείας «DePuls+”.



Διοργάνωση- Τατιάνα Κάρποβα –Ψυχολόγος, σύμβουλος βιοσυντονισμού 6979426465