Πλουμή - Παραγιουδάκης

Με επιτυχία η εκδήλωση για τον Αντώνη Γρηγοράκη - Σατανά (photos)


Με απόλυτη επιτυχία και την παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Αρχηγό της αντάρτικης ομάδας του Κρουσώνα, Αντώνη Γρηγοράκη ή Σατανά.


Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Αρχιμανδρίτης Μύρων Κτιστάκης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αριστέα Πλεύρη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κώστας Φασουλάκης και ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Αντώνιος Γρηγοράκης – Σατανάς Γιώργος Λεμονάκης.

 




Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο υπ. Δρ Ιστορίας του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων και Δ/ντης του δημοτικού σχολείου Καστελίου Πεδιάδας Γιώργος Καλογεράκης, αποσπάσματα από το «Τραγούδι του Σατανά» απήγγειλε η εκπαιδευτικός Ειρήνη Τσικνάκη, την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το συγκρότημα του Δημήτρη Βερεράκη, ενώ τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος Ειρήνη Βακεθιανάκη.


Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ίδρυμα Αντώνιος Γρηγοράκης – Σατανάς και τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.