Πλουμή - Παραγιουδάκης

Πρώτο B2B Trade Show Greece-China - Σημαντικές επιχειρηματικές συναντήσεις

 Στις 29 και 30 Νοεμβρίου στο Πεκίνο θα πραγματοποιηθεί το 1st B2B Trade Show Greece China. Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Οικονομικής και Πολιτιστικής δράσης Ελλάδας- Κίνας (ΙΟΠΕΚ), την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας και την συνεργασία ελληνικών και κινέζικων φορέων.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει Β2Β συναντήσεις (επιχειρηματικές συναντήσεις ελληνικών – κινέζικων επιχειρήσεων), έκθεση ελληνικών προϊόντων, και άλλες προωθητικές δράσεις.

Το 1st B2B Trade Show Greece China στόχο έχει τη συντονισμένη προβολή των ελληνικών προϊόντων σε κινέζικες εισαγωγικές εταιρείες. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται στην Κίνα εκδήλωση με αμιγώς ελληνικά προϊόντα και ταυτόχρονες δράσεις Β2Β συναντήσεων, έκθεση προϊόντων και άλλες προωθητικές ενέργειες.
Το σημαντικό στοιχείο που διαφοροποιεί το 1st B2B Trade Show Greece China από άλλες παρόμοιες δράσεις είναι η κατάλληλη προετοιμασία των ελληνικών και κινέζικων εταιρειών πριν την πραγματοποίηση των συναντήσεων καθώς και στην αναζήτηση των κατάλληλων εταιρειών προκειμένου να πραγματοποιηθούν επιτυχείς συναντήσεις.
Το 1st B2B TradeShow Greece China απευθύνεται σε εταιρείες τροφίμων με εξαγωγική δυνατότητα. Στο μέλλον θα ακολουθήσει μία σειρά άλλων εκδηλώσεων σε διαφορετικές θεματικές ενότητες η κάθε μια από αυτές.
Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι 26 Οκτωβρίου 2012, ενώ η αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα του Ινστιτούτου: www.iecgc.org klik prismanews.gr