Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ηράκλειο: Αιμοδοσία από τον Ιατρικό Σύλλογο, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης


Αιμοδοσία στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, με την φιλοδοξία να συγκεντρωθούν πολλές μονάδες αίμα, προσφορά σε όλους αυτούς που τις έχουν ανάγκη.



Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 έξω από την Λότζια στα Λιοντάρια και οι διοργανωτές θα προσφέρουν στους αιμοδότες 100 εισιτήρια για τον μεγάλο ημιτελικό της Εθνικής Ελλάδας με την Ισπανία!




Οι ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ που συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20, σας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, φιλάθλους και αθλητές να γίνετε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ, να δώσετε μια ΠΑΣΑ ΖΩΗΣ (ασίστ) στους συνανθρώπους μας που δίνουν τον αγώνα της ζωή τους.
Θα είμαστε όλοι εκεί...