Πλουμή - Παραγιουδάκης

Συνάντηση Κεφαλογιάννη - Κουκιαδάκη


Με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυπίδη Κουκιαδάκη, αρμόδιο για τα θέματα του νομού Ηρακλείου, συναντήθηκε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης με τον οποίο είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει θέσεις και απόψεις πάνω στα θέματα που απασχολούν τους πολίτες του νομού.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τον ΒΟΑΚ , τους Κόμβους ΠΑΓΝΗ και Αγίας Πελαγίας, φραγμάτων ύδρευσης και άρδευσης, καθώς επίσης τα αναπτυξιακά έργα της Μεσσαράς με έμφαση την ολοκλήρωση Δρόμου Μεσσαράς.


Ο κ. Κουκιαδάκης ενημέρωσε επίσης τον κ. Κεφαλογιάννη ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης ώστε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα να στηριχθεί το πρόγραμμα της δακοκτονίας στον νομό προς όφελος των παραγωγών του νησιού και της τοπικής οικονομίας τονίζοντας την άμεση ανάγκη εξασφάλισης από το Υπουργείο των απαιτούμενων ποσοτήτων φαρμάκων για τους υπόλοιπους ψεκασμούς και την στήριξη του προγράμματος δακοκτονίας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι είναι στην διάθεση της Περιφέρειας να προωθήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη μαζί και με τους άλλους συναδέλφους του τα ζητήματα της Κρήτης πάντα προς όφελος των πολιτών και της αναπτυξιακής προοπτικής του νησιού.