Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στα Ανώγεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (photos)


Στα διαχρονικά μηνύματα των αγωνιστών της Αντίστασης για Ενότητα, Αλληλεγγύη, Ελευθερία, Δημοκρατία, πρόοδο, αναφέρθηκε σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευρισκόμενος σήμερα στα Ανώγεια στις εκδηλώσεις-τιμής και μνήμης- της Ιστορικής επετείου του Ολοκαυτώματος παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπή Παυλόπουλου, εκπροσώπων της Κυβέρνησης, Βουλευτών, φορέων και πλήθους κόσμου. 

Ο κ Αρναουτάκης ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης τιμά την μνήμη των Ανωγειανών αγωνιστών της Αντίστασης επισημαίνοντας παράλληλα ότι άφησαν πολυσήμαντες παρακαταθήκες στους νεότερους.





Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης για την Επέτειο του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων δήλωσε: «Αποτίουμε φόρο τιμής στην μνήμη των Ηρώων που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την Ελευθερία, την Πατρίδα μας. Τα μηνύματα τους είναι διαχρονικά και πάντα επίκαιρα για Ενότητα, Αλληλεγγύη, Δημοκρατία, πρόοδο, και αποτελούν πολυσήμαντες παρακαταθήκες στους νεότερους. Η Περιφέρεια Κρήτης τιμά τη μνήμη όλων των Ανωγειανών που θυσιάστηκαν για την πατρίδα γράφοντας τα Μαρτυρικά Ανώγεια με χρυσά γράμματα στις σελίδες της ιστορίας.»