Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αγαπάμε τον τόπο μας – στηρίζουμε τον τοπικό αθλητισμό!


Το ότι ο αθλητισμός προάγει τον πολιτισμό, την ευγένεια και τον σεβασμό, το ευ αγωνίζεσθε, το φίλαθλο πνεύμα, αλλά και τον υγιεινό τρόπο ζωής, όπως και πολλά – πολλά άλλα, είναι γνωστό. Όπως επίσης είναι γνωστό, ότι ιδιαίτερα τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, δεν υπάρχει αθλητικό σωματείο και σύλλογος που να μην έχει πληγεί οικονομικά με άμεσο αντίκτυπο σε κάθε του δραστηριότητα.

Τόσο στις μεγάλες πόλεις της Κρήτης, όσο και στην ύπαιθρο του νησιού, τα μέλη των αθλητικών σωματείων του τόπου μας βιώνουν καθημερινά την αγωνία για το αν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της δικής τους καθημερινότητας. Ευτυχώς, στην προσπάθειά τους αυτή, έχουν έναν σταθερό και ισχυρό σύμμαχο: Την Κρητική εταιρεία σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης! Την εταιρεία που υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια, ενεργά και αποτελεσματικά, δεκάδες αθλητικούς συλλόγους απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρη την Κρήτη και σε όλα τα αθλήματα.
Μόνο το 2016, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ήταν ενεργός υποστηρικτής με χορηγίες αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, σε περισσότερα από 50 τοπικά σωματεία, στα οποία αθλούνται πολλές εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες. ΟΦΗ, Εργοτέλης, Ηρόδοτος Ν. Αλικαρνασσού, ΠΟΑ, Α.Ο. Χανίων, Κισσαμικός, Α.Ε. Μοιρών, ΠΑΟ Κρουσώνα, ΓΑΣ Μεσσαράς, Χερσόνησος, Πλατανιάς, ΑΓΟ Ρεθύμνου, Ηράκλειο Ο.Α.Α., ΑΣΚΑ, Αλμυρός, Α.Ο. Κύδων, ΓΕΗ, ΠΑΟ Δειλινών, Αθλ. Ένωση Νεάπολης, ΑΟ Ποταμιών, ΑΟ Καμινίων, ΑΟ Σκοπής Σητείας, ΑΣ Μοχού, ΠΑΟ Γουβών, είναι μερικά μόνο από τα σωματεία με ιστορία και παράδοση, που υποστηρίζονται από την Κρητική εταιρεία. Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, ήταν επίσης σταθερός χορηγός στις περισσότερες αθλητικές εκδηλώσεις, τοπικές και διεθνείς, που διοργανώθηκαν στην Κρήτη με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, οι Παραθαλάσσιοι Αγώνες στη Χερσόνησο, Ένα Βήμα ένα Γέλιο για το Κέντρο Ειδικών Παιδιών - Άγιος Σπυρίδων, το Heraklion Chess Tournament, κ.α., συμβάλλοντας στο να επιτευχθούν οι φιλανθρωπικοί τους στόχοι και να προβληθεί το υψηλό αθλητικό μας επίπεδο, σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα όμως, τα σουπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης φροντίζουν ώστε οι πελάτες τους να μπορούν να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους ομάδες με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο μέσα από ενέργειες διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας σε ειδικές, προνομιακές τιμές ή και δωρεάν, όπως για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας του ΟΦΗ, του Πλατανιά, του ΑΟΧ Κισσαμικός, της Α.Ε. Μοιρών, της ΓΑΣ Βόλεϊ Γυναικών Μεσσαράς, του πόλο ΟΦΗ, κ.α.


Μια ουσιαστική και διαρκής προσφορά προς τον Κρητικό αθλητισμό και τον καταναλωτή από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, την Κρητική εταιρεία που στηρίζει τον τόπο μας εδώ και δεκαετίες ενεργά, αποτελεσματικά και υπεύθυνα!