Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τούρτες από ζαχαρόπαστα: Η νέα μόδα που σαρώνει! (photos)


Είναι η νέα τάση στις τούρτες γενεθλίων: Τούρτες από ζαχαρόπαστα σε όποιο σχέδιο επιθυμεί ο εορταζόμενος!


Και στο Ηράκλειο, τα πρωτεία στην έμπνευση και την πρωτοτυπία, τα κρατάει το 
Εργαστήριο Παραδοσιακών Κρητικών Προϊόντων Σπυριδάκης. Ένα εργαστήριο στο οποίο μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη και ιδιαίτερη ποικιλία χειροποίητων αρτοσκευασμάτων, γλυκών και παγωτών, που καλύπτουν τις ανάγκες του οικιακού καταναλωτή αλλά και του επαγγελματία και φυσικά, απίστευτα σχέδια για τούρτες από ζαχαρόπαστα.

Πάρτε μια ιδέα:




















Με σύγχρονο εξοπλισμό και την αυστηρή εφαρμογή όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, πιστοποιημένοι με ISO και HACP, το Εργαστήριο Παραδοσιακών Κρητικών Προϊόντων Σπυριδάκης καλύπτει κάθε ανάγκη για κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες, γιορτές, γενέθλια, κ.α.), επισκέψεις, καθημερινές ανάγκες, αλλά και επαγγελματική τροφοδοσία προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης (ξενοδοχείου, ταβέρνας, εστιατορίου, catering, πρατηρίων άρτου, σούπερ μάρκετ, κ.α.).

Η ιστορία

Η τήρηση των παραδόσεων από προηγούμενες γενεές στην παραγωγή γνήσιων, πατροπαράδοτων αρτοσκευασμάτων, οδήγησαν τον Στέλιο Σπυριδάκη το 1996 στην δημιουργία του γνωστού «Εργαστηρίου Παραδοσιακών Κρητικών Προϊόντων Σπυριδάκης» στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Το πρώτο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996 στην οδό Ολύμπου και το δεύτερο δεν άργησε να έρθει στην Ν. Σκουφά και Καραϊσκάκη, στην Αγία Αικατερίνη στις Πατέλες το 2001. Εκεί βρίσκεται και το ιδιόκτητο εργαστήριό μας. Το τρίτο κατάστημα Σπυριδάκης, δημιουργήθηκε στις Κάτω Γούβες, επάνω στον κεντρικό δρόμο, μεταφέροντας την γλύκα των προϊόντων μας στους ξένους επισκέπτες του τόπου μας.
Έχοντας ως σύμμαχο την φύση της Κρήτης με τις ποικιλίες αγνών πρώτων υλών, η οικογένεια Σπυριδάκη δημιούργησε προϊόντα μοναδικής νοστιμιάς, μοναδικές γεύσεις που συνδυάζουν την αγνότητα του χθες, με τις ανάγκες του σήμερα.
Για κάθε ανάγκη, για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, τον γάμο, την βάπτιση, την γιορτή, ή ακόμα και για το ξενοδοχείο, την ταβέρνα και την κάθε επιχείρηση, το Εργαστήριο Παραδοσιακών Κρητικών Προϊόντων Σπυριδάκης είναι δίπλα σας με γεύσεις που ξεχωρίζουν!

Το εργαστήριο Εργαστήριο Παραδοσιακών Κρητικών Προϊόντων Σπυριδάκης θα το βρείτε στις Κάτω Γούβες στον κεντρικό δρόμο (τ. 2897042035), καθώς και στο Ηράκλειο, στην οδό Ν. Σκουφά & Καραϊσκάκη στην Αγία Αικατερίνη στις Πατέλες (τ. 2810211252).