Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ψάχνεις θερμοπομπό; Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!


Τα γυάλινα θερμαντικά πάνελ, ή θερμοπομποί όπως έχουμε συνηθίσει να τα λέμε, έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας, προσφέροντας σημαντική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ένα ευχάριστο περιβάλλον σε σπίτια και καταστήματα.

Σύμφωνα με την κορυφαία εταιρεία Inventor και την Di Babbo Cimatecnica, η αισθητική άλλα και οι τεχνικές προδιαγραφές του Γυάλινου Θερμαντικού Πάνελ G3INV-20DT έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το κλίμα Ελλάδας και τις απαιτήσεις των ελληνικών νοικοκυριών. 
Στόχος είναι η επίτευξη των ιδανικών συνθηκών στον χώρο ταυτόχρονα με την εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι πολύ σημαντικό για μια συσκευή θέρμανσης να έχει ισορροπημένη την σχέση κατανάλωσης και απόδοσης.


Η κατανάλωση του θερμαντικού πάνελ G3INV-20DT για κάθε μία ώρα συνεχούς λειτουργίας είναι 1kWh στην επιλογή των 1.000W (LO) και 2kWh στην επιλογή των 2.000W (HI). Παρ’ ολ’ αυτά, ο θερμοπομπός G3INV-20DT είναι εξοπλισμένος με ψηφιακό θερμοστάτη χώρου έτσι ώστε όταν επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία χώρου, να διακοπεί η λειτουργία του αυτόματα. Ο θερμοπομπός επανέρχεται σε λειτουργία μόνο όταν η θερμοκρασία του χώρου πέσει κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα με αποτέλεσμα να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία στον χώρο εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και χρήματα.

Γυάλινα θερμαντικά πάνελ άριστης απόδοσης στη θέρμανση, με ιονιστή για ιδανική και καθαρή ατμόσφαιρα, με ενσωματωμένο ιονιστή για την εξάλειψη κάθε είδους μυρωδιάς, σκόνης και καπνού και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στην ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Με περιστρεφόμενα ροδάκια για εύκολη μετακίνηση ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, χρονοδιακόπτη 24 ωρών, για να προγραμματίζετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης του θερμαντικού πάνελ σας και τηλεχειριστήριο που εξασφαλίζει τη ρύθμιση από απόσταση για να απολαμβάνετε τα επιθυμητά επίπεδα θέρμανσης.


 


Δημιουργήστε το πιο ζεστό κλίμα

Τα γυάλινα θερμαντικά πάνελ της Inventor έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης του χώρου σας άμεσα και οικονομικά. 
Με τον εξελιγμένο, λεπτό σχεδιασμό τους, το μοντέρνο design και την δυνατότητα επιλογής χρώματος ανάμεσα σε λευκό και μαύρο, αναβαθμίζουν την αισθητική ενός δωματίου και εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες θέρμανσης. 
Επωφεληθείτε από τον ενσωματωμένο Ιονιστή για καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα και από τον χρονοδιακόπτη 24ων ωρών για να ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε τη συσκευή όποτε εσείς επιθυμείτε. Η σύγχρονη κατασκευή των θερμαντικών πάνελ Inventor εξασφαλίζει άμεσο έλεγχο μέσω της οθόνης LED και του ψηφιακού θερμοστάτη, ώστε να λειτουργείτε τη συσκευή σας αποδοτικά και οικονομικά. Λειτουργήστε εύκολα και από απόσταση το θερμαντικό σας πάνελ μέσω του τηλεχειριστηρίου, ενώ μπορείτε να το τοποθετήσετε σε όποιο σημείο επιθυμείτε, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.




Όλα τα θερμαντικά πάνελ της Inventor, συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Inventor για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των Inventor θερμαντικών πάνελ είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Μάθετε τα πάντα για όλες τις λύσεις ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού στην Di Babbo Cimatecnica, εδώ.