Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο Κρητικός καλλιτέχνης κοσμημάτων που εντυπωσιάζει!

30 χρόνια, 2 γενιές, 9 άνθρωποι. Αισθητική, αγάπη, τέχνη, κόσμημα.
Το εργαστήριο σχεδίασης και κατασκευής κοσμημάτων Πλουμή – Παραγιουδάκης, με τον Σπύρο Παραγιουδάκη στο τιμόνι της δημιουργίας, εμπνέεται από αντιθέσεις όπως μεταμοντέρνο, διαχρονικό, vintage, οργανικό, παραδοσιακό, φύση, industrial και δημιουργεί χειροποίητο κόσμημα! 

Ό,τι καλύτερο, ό,τι ομορφότερο, ό,τι πιο εντυπωσιακό! Ένα μαγικό σύμβολο τελειότητας, αναλλοίωτο στον χρόνο.
Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, χαρακτηριστικό ομορφιάς, δύναμης και λάμψης, καλύπτει την ανάγκη του ωραίου, τον θαυμασμό της ομορφιάς, τον πόθο του πολύτιμου.


Στο εργαστήριο σχεδίασης και κατασκευής κοσμημάτων Πλουμή – Παραγιουδάκης, κάθε κόσμημα που δημιουργείται από τους μάστορες του χρυσού, έχει την δική του ταυτότητα και περιμένει την δική σας ιστορία!

Γάμος & αρραβώνας
Σε κάθε όμορφη στιγμή της ζωής σας, είμαστε δίπλα σας δίνοντας λάμψη στα όνειρά σας!
Με δημιουργίες που εντυπωσιάζουν, μοναδικά σχέδια και προτάσεις για κάθε γούστο, στο εργαστήριο σχεδίασης και κατασκευής κοσμημάτων Πλουμή – Παραγιουδάκης θα βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.


Για τον αρραβώνα ή τον γάμο, για το δώρο του κουμπάρου, για τους γονείς και την οικογένεια, σε εμάς θα βρείτε αυτό ακριβώς που αναζητάτε.
Χωρίς υπερβολές και με οικονομικές προτάσεις, αλλά και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και το υψηλό κύρος της σφραγίδας Πλουμή – Παραγιουδάκης.

Βάπτιση

Σας παρουσιάζουμε μια μεγάλη συλλογή για αγοράκια και κοριτσάκια που είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους…


Μια συλλογή γεμάτη κέφι και στυλ, με την οποία οι μικροί πρωταγωνιστές θα εντυπωσιάσουν στην βάπτισή τους!

Ρολόι

Το να φτιάχνεις ρολόγια είναι τέχνη. Το να τα φοράς και να τα αναδεικνύεις, είναι στυλ!


Στο εργαστήριο σχεδίασης και κατασκευής κοσμημάτων Πλουμή – Παραγιουδάκης, θα βρείτε ρολόγια επώνυμων οίκων για κάθε περίσταση και κάθε βαλάντιο, για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Casual

Προσιτή πολυτέλεια. Κοσμήματα για κάθε ώρα και κάθε στιγμή.
Εμπνευσμένα χειροποίητα σχέδια που δίνουν τον τόνο που επιθυμείτε.


Στο εργαστήριο σχεδίασης και κατασκευής κοσμημάτων Πλουμή – Παραγιουδάκης, το εκλεκτό κόσμημα μπορεί να γίνει και δική σας καθημερινή υπόθεση.