Πλουμή - Παραγιουδάκης

Περισσότερα από 30 λίτρα αγάπης!


Θα μπορούσε να είναι και ένας εναλλακτικός τίτλος για το "Magnum Charity Gala" που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο το ερχόμενο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο του Gala, παραγωγοί από την Ελλάδα, την Κρήτη, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Χιλή και ολόκληρο τον κόσμο, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια διαφορετική δημοπρασία αγάπης, που έχει στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για ανθρώπους και παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη οικονομικής βοήθειας και στήριξης. Περισσότερες από 20 συλλεκτικές φιάλες τύπου Magnum, Double Magnum, αλλά και συλλεκτικές συσκευασίες οίνων περιορισμένης διάθεσης, προσφέρονται σε αυτή τη δημοπρασία αγάπης για καλό σκοπό. 

Η δημοπρασία πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ οίνου και αποσταγμάτων ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα. 

Το "Magnum Charity Gala" θα έχει ως κεντρικό παρουσιαστή του τον Αλέξη Κωστάλα. Στο Gala μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι επιθυμούν, αφού οι τιμές εκκίνησης της δημοπρασίας θα είναι κλιμακούμενες, από πολύ προσιτές ελάχιστων ευρώ, έως και υψηλότερες για εξαιρετικά σπάνιες φιάλες που πρόκειται να διατεθούν για συλλέκτες. 

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι από την Κρήτη συμμετέχουν μέχρι τώρα, στη δημοπρασία τα οινοποιεία και κτήματα Διαμαντάκη, Δασκαλάκη, Στυλιανού και Ιδαία Οινοποιητική. 
Από την υπόλοιπη Ελλάδα προσφέρουν φιάλες προς διάθεση στη δημοπρασία, τα κτήματα Θυμιόπουλος, Καριπίδης, Μιχαηλίδης, Λύκος, Μύγας, Χατζηαβαρύτης, Παναγιωτόπουλος, Τσιλιλής και Παπαργυρίου. 
Από την Ιταλία, συλλεκτικές φιάλες προσφέρουν οι Bottega Spa και το Domaine Paraschos, ενώ από τη Χιλή συμμετέχει το Κτήμα Viu Manent. 
Από τη Γαλλία προσφέρεται το εξαιρετικό ροζέ κρασί της Deals σε συλλεκτική φιάλη 3 λίτρων Petale De Rose.