Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τα κούλουμα στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και το μαντολίνο του Δημάρχου


Με κέφι, χορό και σαρακοστιανά εδέσματα, η Δημοτική Αρχανών Αστερουσίων και πλήθος κόσμου γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Αστρακών....ενώ την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Μανώλης Κοκοσάλης με το Μαντολίνο του.








Ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων και η Δημοτική Αρχή καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, αντάλλαξαν ευχές για καλή σαρακοστή, υγεία και χαρά και ο Δήμαρχος δήλωσε: «Γιορτάζουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα, την Καθαρά Δευτέρα στους Αστρακούς. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν στο να στηθεί και φέτος αυτή η γιορτή, ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να μας ψυχαγωγήσουν και να μας διασκεδάσουν». 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Επιτροπάκης Γεώργιος δήλωσε: «Καλή Σαρακοστή με Υγεία.
Με εκδηλώσεις όπως η σημερινή γινόμαστε μια παρέα, γλεντάμε μαζί και δείχνουμε εμπράκτως ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.Ευχαριστούμε τους Δημότες μας για την παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου μας».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αστρακών « Ο ΝΕΡΑ'Ι'ΡΟΣΠΗΛΙΟΣ». ενώ από το πρωί στο χώρο της Εκδήλωσης ήταν ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Σεραφειμίδης...
Επίσης στην εκδήλωση παρόντες ήταν:οι Αντιδήμαρχοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και των πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.