Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη, ξεκίνησε!


Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την μοναδική συναυλία – και μάλιστα για καλό σκοπό – της Παυλίνας Βουλγαράκη, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», στις 21:30!


Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια και δημιουργός, θα μοιραστεί μαζί μας κομμάτια που ήδη έχουν αγαπηθεί, όπως το ομώνυμο ντουέτο με τον Μπάμπη Στόκα αλλά και τα τραγούδια: «Λίγο Λίγο», «Αγαπημένε μου», «Άγριος Τσακωμός» κ.α., θα μας αποκαλύψει μουσικές στιγμές του δεύτερου δίσκου της, που αυτή την περίοδο ηχογραφεί όπως το "Φέρτα μου όλα πίσω" με την συμμετοχή του Ψαραντώνη, διασκευές σε τραγούδια καλλιτεχνών με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν (Μπάμπης Στόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας, Μανώλης Μητσιάς, Φωτεινή Βελεσιώτου) αλλά και άλλων από τους οποίους έχει επηρεαστεί μουσικά και αγαπήσει (π.χ. Αρλέτα, Παύλος Σιδηρόπουλος, Σοφία Βέμπω, Νίκος Παπάζογλου κ.α.).
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα της συναυλίας που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, θα διατεθούν για την αγορά και τοποθέτηση σε πολυσύχναστα σημεία του Ηρακλείου αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών και την εκπαίδευση εθελοντών στην χρήση τους. Η δράση έρχεται σε συνέχεια της δωρεάς των τριών απινιδωτών από τον Ρ.Ο.Η. προς τον Δήμο Ηρακλείου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού και ο στόχος είναι να πυκνώσει αυτό το δίκτυο, ένα δίκτυο που μπορεί να σώσει ζωές.

Για αυτό και η συμμετοχή της Παυλίνας Βουλγαράκη και της μπάντας της σε αυτή την συναυλία, γίνεται αφιλοκερδώς, ενώ και ο Δήμος Ηρακλείου παραχώρησε δωρεάν τον χώρο του Κηποθεάτρου!

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα σημεία:

· ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα (Λ. Ικάρου 79A)

· Οινοτέκα – Cellar Door (Γερωνυμάκη 4-6)

· Dyslexia Centers (Βικέλα 14)

· Βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης (Καντανολέων 4)

· Δισκοπωλείο Αεράκης (πλ. Κοραή 14)



Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Προπώληση: 10 €

Φοιτητές, μαθητές, άνεργοι, ΑμεΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι: 7 €

Τιμή πόρτας: 15 €

Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν


Την συναυλία υποστηρίζουν οι εταιρείες – χορηγοί:

Χρυσοί χορηγοί: ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, Aegean Air

Με την υποστήριξη της ΔΕΠΑΝΑΛ

Μεγάλοι υποστηριχτές: Let’s Wash, Είδη Υγιεινής ΣΑΒΒΑΚΗΣ, HaMed Χαλαμπαλάκης, σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Βασικοί συμπαραστάτες: Σαλάτες Οικονομάκης, ΟΙΝΟΤΕΚΑ, Cellar Door, Dyslexia Centers, Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, Ουζερί του Τερζάκη, Εκτυπώσεις ΔΕΤΟΡΑΚΗ, Αρτοζαχαροπλαστείο Σπυριδάκης, EMI Apartments, Agnotis Pure Philosophy, υποδήματα Μόρτογλου.

Χορηγοί επικοινωνίας: cretalive.gr, εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, Τηλεόραση Creta, περιοδικό Viral, ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1.